+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

04.05.2022 Здраве и красота

Пресотерапия: Стягане на кожата и премахване на целулит

Пресотерапия от СПА център Аугуста за красиво и отпочинало тяло

Пресотерапия представлява детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж изчиства токсините в организма, насища го с кислород, подобрява кръвообращението и изглажда кожата. Най-често се прилага на крака и бедра и само след една процедура има ефект – чувството за умора и отпадналост изчезват, а кожата е видимо по-гладка.

Как действа пресотерапията

Тази приятна и релаксираща процедура води до редица ползи за здравето и външния вид:

  • За оформяне и стягане на красива фигура;
  • За премахване на целулита и изглаждане на кожата;
  • За отслабване и детоксикация на организма;
  • За премахване чувството на умората от краката.

Премахване на целулит с пресотерапия

Борбата с целулита е дълга и трудна, но ето че има лесен и приятен начин най-после да победим! Пресотерапията е съвременен, доказано ефективен и абсолютно безболезнен и приятен метод за лечение на целулита и мастните натрупвания по тялото. Така този метод се явява алтернатива на липосукцията.

Пресотерапията активира вените и лимфните съдове и стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Намалява отоците и има болкоуспокояващ ефект. Премахва целулита, усещането за тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и отоците по крайниците. Води до обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.

Как протича процедурата

Тайната е в специалната апаратура. За краката, например, апаратът управлява налягането в различните части на специални „ботуши“, които се слагат. Чрез усилване и намаляване на налягането се осъществява приятен механичен масаж на лекуваните зони. Подобрява се кръвообращението и лимфният отток, стимулира се метаболизма. Това води до намаляване на целулита, а след няколко процедури и до намаляване размера на дрехите, които носите. Всички тези ползи получавате, докато лежите и си почивате.

Пресотерапията, както и лимфният дренаж като цяло, се препоръчва на широк кръг от хора, но подчертаваме необходимостта да се консултирате с лекар преди да започнете процедурите. Опитайте тази ефикасна процедура в СПА център Аугуста, където може да Ви бъде изготвена индивидуална лечебна програма от лекар специалист!

За още интересни и полезни новини, последвайте страницата ни във Фейсбук и се запишете за нашия бюлетин!