+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

Общи условия за резервации и разплащане от индивидуални клиенти

Резервации по телефон, email, чат, на място

Направа на резервация (по телефон, email, чат, на място и др.)

 1. Имате възможност да резервирате денонощно по телефон, email, чат в социалните медии или Google, както и на място в хотела.
 2. При потвърждение на резервацията не се изисква предплащане по направената резервация.

Актуализации и анулации на предплатените резервации

 1. До 1 ден преди датата на пристигане имате възможност да правите промени по резервацията – период на престоя, брой гости и помещения, изхранване, ползвани допълнителни услуги.
 2. До 1 ден преди датата на пристигане имате възможност да анулирате резервацията.

Разплащане

 1. Разплащане на място, преди настаняване, в пълен размер – в брой или с кредитна карта (Visa, Mastercard).
 2. При предсрочно освобождаване предплатените суми не се възстановяват.

Онлайн резервации на сайта augustaspa.com

 1. Всяка оферта онлайн предвижда определен вид гаранция и разплащане на резервацията. Има три типа резервации – със стандартни условия, с частично-възвръщаема стойност и с невъзвръщаема стойност – на по-изгодни цени.
 2. Стандартни резервации: като потвърждение на резервацията и гаранция за осъществяването й се изисква депозит в размер на стойността на първата нощувка, който ще бъде блокиран от предоставената от Вас кредитна карта (Visa, Mastercard) най-късно до 3 (три) дни преди датата на настаняване. Резервацията се счита за потвърдена след получаване на депозита. В случай, че транзакцията не е успешна, ще се свържем с Вас за съдействие. При настаняване се заплаща остатъка от сумата по резервацията след приспадане стойността на внесения депозит.
 3. Резервации с частично-възвръщаема стойност: като потвърждение на резервацията и гаранция за осъществяването й се изисква депозит в размер на пълната стойност по резервацията, който ще бъде изтеглен от предоставената от Вас кредитна карта (Visa, Mastercard) след направата на резервация. Резервацията се счита за потвърдена след получаване на депозита. В случай че транзакцията не е успешна, ще се свържем с Вас за съдействие. При предсрочно освобождаване, предплатените суми не се възстановяват. Има възможност за промени на престоя или броя гости и резервирани помещения, след като се свържете с нас. При анулации до 31.10.2024 се възстановява пълната сума по резервацията. В случай на анулация повече от 30 дни преди датата на настаняване, гостът ще бъде таксуван с неустойка в размер на 50% от общата сума за резервацията. При анулации след 01.12.2024 гостът ще бъде таксуван с неустойка в размер на пълната сума па резервацията.
 4. Резервации с невъзвръщаема стойност: като потвърждение на резервацията и гаранция за осъществяването й се изисква депозит в размер на пълната стойност по резервацията, който ще бъде изтеглен от предоставената от Вас кредитна карта (Visa, Mastercard) след направата на резервация. Резервацията се счита за потвърдена след получаване на депозита. В случай, че транзакцията не е успешна, ще се свържем с Вас за съдействие. При анулация или предсрочно освобождаване, предплатените суми не се възстановяват. Има възможност за промени на престоя или броя гости и резервирани помещения, след като се свържете с нас.

Гаранция за връщане на парите

 1. В случай на форсмажорни обстоятелства и необходимост да преустановим търговската си дейност поради засилени мерки за сигурност срещу Ковид пандемията, гарантираме връщане на предплатените суми по направените резервации за периода, в който хотелът няма да работи.
 2. В случай на невъзможност да реализирате предплатена резервация поради заболяване от Ковид, имате възможност да използвате авансово предплатената почивка по време на друг, избран от Вас период, до края на годината.

С направата на резервация, гостите се съгласяват с Общите условия за резервации и разплащания, публикувани на сайта augustaspa.com, както и с Вътрешните правила на хотел „АУГУСТА”.