+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

Спортни активности в Хисаря

Екопътеки, планински и фотографски маршрути с водач

Хисаря се намира в непосредствена близост до Средна гора и Стара планина. Туристически маршрути и екопътеки има както в непосредствена близост до града, така и в Национален парк „Централен Балкан”, който обхваща девет природни резервата. Открийте красотата на девствената природа, свежия въздух, наситен с аромата на билки и горски цветя и онази тишина, с която заспива и се събужда Балкана. „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ може да Ви предложи опитен водач, който да ви разведе из местността, съобразявайки  Вашите желания. Направете Вашата резервация за обиколка 2-3 дни по-рано, за да се проверят метеорологичните условия и да се уточни маршрута.

Езда, пикник и планинска разходка с високопроходими джипове

Ако обичате конете, имате възможност да се отправите на любителска разходка в планината или на конен преход за напреднали с различна продължителност и маршрут. При желание от Ваша страна на разположение са водач и оборудване за езда (чапси, брич, каска, протектори за гърба и кръста). Може да изберете и организиран пикник или барбекю по време на планинска обиколка на красивата местност с високопроходими джипове. Направете резервация за езда или разходка с джип в отдел „Маркетинг” 2-3 дни по-рано.

Полет с парапланер

Мечтаете ли да се извисите над ежедневието и да почувствате свободата на птиците? Полетът с парапланер в тандем с опитен инструктор е един от най-лесните и достъпни начини да осъществите това Ваше желание. Вашият личен пилот ще се погрижи за всичко, от Вас се иска само да си сложите удобни обувки. „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ организира полетите след запитване от Ваша страна и проверка на метеорологичните условия. За резервация направете запитване поне 3 дни предварително.  

Планинско колоездене и офроуд за високопроходими автомобили

В местността „Дюлите“ в Хисаря се намира спортна писта, подходяща за офроуд феновете на велосипеди, мотори, джипове и други. По трасето в село Мътеница до Хисаря ежегодно се провежда велосипедното събитие „24-часов маратон по планинско колоездене” – незабравимо приключение за всички любители на силните усещания и адреналина. С велосипед под наем от „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ може да се разходите и около крепостната стена в Хисаря, която е обградена от нова и добре поддържана велоалея.

Спортен риболов

Ако сте фенове на риболова, не пропускайте възможността да наловите шаран, толстолоб, бял амур и бяла риба, каракуда, костур, кротушка, лин (каленик), слънчева риба, червеноперка, уклей и други. В близките язовири до „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ има изобилие от риба, направете резервация в отдел „Маркетинг”.