+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

Аугуста СПА Хотел с домашни любимци

Хотел Аугуста в Хисаря е идеално място за Вашата СПА почивка с домашен любимец. Приемаме социализирани четириноги с изградени хигиенни навици от всички породи. Mоже да отседнете с Вашия домашен любимец във всички видове помещения, които предлагаме.

  • Цена на вечер: 40,00 лв.
  • Кучета водачи се настаняват безплатно!

Специални оферти до -30%

СПА Уикенд: Онлайн

-15%

На вечер на стая

от 143,65лв.

СПА Делник: Онлайн

-30%

На вечер на стая

от 118,30лв.

Златна Възраст 60+

златна възраст
СПА

На вечер на стая

от 128,70лв.

Правила за настаняване на домашни любимци:

Настаняване

Необходимо е да предоставите паспорта на Вашия любимец при регистрация на рецепцията на хотела. Наличието на всички задължителни ваксини е задължително. Домашните любимци трябва да са обезпаразитени (без бълхи и кърлежи). Желателно е да оставите телефон за контакт на рецепция ако домашния любимец е оставен сам в стаята. В случай на шум дежурните администратори ще се свържат с Вас.

Щети

Хотелът не носи отговорност за домашните любимци – те са изключителна отговорност на собствениците си. Гостите на хотела – собственици на домашни любимци, са отговорни за всички щети, нанесени на хотелското имущество по време на престоя в хотела.

Разходки във и около хотела

Необходимо е да разхождате домашния си любимец на повод, а при по-големи породи и с намордник, във всички общи помещения на хотела (фоайета, коридори и др.). Достъпът на домашните любимци в заведенията за хранене, в СПА Центъра и на басейните не е позволен.

Можете да разходите Вашите любимци в двата парка в непосредствена близост до хотела. Изхождането на домашните любимци в градините на територията на хотела не е позволено. Молим гостите на хотела да почистват в случай на необходимост. Може да поискате пликчета за събиране на отпадъци от рецепцията на хотела.

Резервирайте Вашата СПА почивка онлайн на augustaspa.com и се възползвайте от най-добрите ни оферти!

ОТСТЪПКА

само за онлайн резервации на

augustaspa.com