+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

Заведения

Ресторант „Аугуста”

Заповядайте в обновения ресторант „АУГУСТА” и се насладете на богатото меню в стилна, съвременна обстановка в основната зала или в уютната, традиционна зала „Пловдив”. Разнообразното меню с национална и европейска кухня се допълва и от добре подбран винен лист с наши и чужди вина, както и богато разнообразие от качествени алкохолни напитки.

В ресторант „АУГУСТА“ предлагаме вкусно обедно меню и богато а-ла-карт меню със стари български традиционни гозби и други национални ястия, десерти по наши рецепти, приготвени  на мято. Приготвяме вкусни бавно готвени храни, запазващи полезните свойства на храната и работим с много регионални производители, за да са продуктите ни винаги качествени и свежи.

Работно време на ресторанта: всеки ден от 07:30 до 23:00ч.

Барове в „АУГУСТА” СПА Хотел

Лоби бар

„АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ разполага с просторен лоби бар във фоайето на хотела и с места в слънчевата му и грижливо поддържана градина. Менюто предлага разнообразие от топли и студени безалкохолни напитки, торти, сладоледи и шоколади, пресни плодове и фрешове, ядки, алкохол, цигари и други. За забавление на посетителите се предоставят множество игри за малки и големи – билярд, електронни игри и други.

Бар на басейна

Барът на открития басейн на „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ е едно от най-големите изкушения за гостите в горещите летни месеци. Има 60 места, като най-търсени са тези в самия басейн. Менюто предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, както и сладолед.

Работно време на лоби бар: неделя – четвъртък от 9:00ч. до 21:00ч.; петък и събота от 9:00ч. до 23:00ч.