+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Резервация
-
2
+
-
1
+

Често задавани въпроси

Резервации

Най-добрата цена за настаняване може да ползвате само чрез онлайн резервация на сайта по офертата -30%. Изберете Резервирайте онлайн и въведете дати, в които офертата е валидна (3 до 5 делнични дни).

По телефона, чрез запитване по имейл или чрез формата на сайта, както и чрез запитване през социалните медии – вижте нашите Контакти. Определени оферти, включително офертата -30%, са активни само чрез онлайн резервации на сайта – чрез опцията Резервирайте онлайн.

Гостите на хотела ползват безплатно вътрешен басейн, детски басейн, детска водна пързалка, топло джакузи, външен летен басейн, – всички с минерална вода, фитнес, сауна, парна баня, стая за релакс, солна стая, зареждане с халати за всички гости на редовни и допълнителни легла. Има безплатен паркинг (до изчерпване на местата) и WiFi на територията на хотела. Деца до 5 години се настаняват безплатно в стаята на родител, с включена закуска, без друго изхранване и допълнително легло.

Свържете се с нас по имейл или телефон. В случай че имате предплатена резервация и предоставите изследване, че сте болни от Ковид, може да смените периода за посещение с друг до края на същата календарна година, без да изгубите авансовото плащане.

Условия и услуги за гости на хотела

На вътрешния басейн се подържат следните температури: детски басейн 34 ˚С, на джакузитата 37 ˚С, в голямата част на басейна 28 ˚С.

Дълбочината на вътрешния полуолимпийски минерален басейн е между 1,4м. и 1,6м.

Водната пързалка се намира на територията на вътрешния басейн. Тя е конструирана за деца от 4г. до 12г., възрастните не могат да я ползват.

Халатите са заредени в стаите и са безплатни за всички гости на редовни и допълнителни легла.

Закуската е на блок-маса, а в случай на по-малка заетост – на комплексно меню.

Вечерята е на блок-маса без включени напитки при 50+ записвания по пакетите с включена вечеря. Когато записванията са по-малко от 50 човека е с избор от основното меню на ресторанта в рамките на лимити от 35,00лв. за възрастен и 30,00лв. за дете. Без включени напитки. В случай, че сумата на консумацията надхвърля лимита – гостите доплащат разликата на място.

Гостите с предплатена вечеря имат осигурени места в ресторанта по време на вечеря. Всички гости без предплатена вечеря могат да запазят маса според наличностите и до изчерпване на наличните места. Хотелът не гарантира самостоятелно настаняване на маси по време на хранене.

Гостите на хотела ползват безплатен неохраняем паркинг с денонощно видео наблюдение и контрол на достъпа.

За да ползвате услугите, първо трябва да се регистрирате на рецепция. След Вашето настаняване ще получите гривна за достъп до услугите на обекта и чип за отваряне на бариерата на паркинга. Същия чип служи и за отваряне на някои от външните врати на обекта, както и за достъп до СПА Центъра от сграда 2.

Настаняването е след 14:00ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите – до 12:00ч. в деня на заминаване.

Можете да доплатите за късно освобождаване в деня на заминаване – до 17:00ч. в случай на възможност. Таксата е 50% от цената на стаята, която сте резервирали. Освобождаване на стаите след 17:00ч. се таксува като нощувка.

Няма разлика в обзавеждането и оборудването на стаите в двата корпуса. Хотелът е голям и се състои от две сгради.

От 07:30ч. до 23:00ч. може да се минава през ресторанта, а от 09:00ч. до 20:00ч. работи и топлата връзка от сграда 2 до СПА Центъра и централното фоайе на сграда 1.

Приемаме домашни любимци (притежаващи паспорт) срещу такса от 40,00 лв. / нощувка. Гостите с домашни любимци се настаняват в стаи с подходяща настилка.

Все още не.

Услуги за външни клиенти: Басейн, СПА, ресторант

Таксата за външни посетители е 35,00 лв. за възрастни и 20,00 лв. за деца от 3 до 12 год. Ползването на басейна от външни гости може да бъде ограничено през уикенди, ваканции и официални празници.

Външни клиенти могат да ползват СПА центъра и ресторанта в хотела след направа на резервация или запитване на място има ли места. Свържете се с нас за повече информация.