• bg
    • en
    • ru

Програми за здраве и енергия от Аугуста СПА Хотел

novi-terapii-hotel-augusta-hisarya
СПА и грижа за здравето на добра цена

Имаме удоволствието да Ви представим нови програми за здраве и енергия тази есен. Със захлаждането на времето отново навлизаме в сезона на настинките. Както винаги, водени от желанието да предоставяме добра грижа за Вашето здравето, сме подготвили три нови предложения на добра цена:

ПРОГРАМА ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

  1. ХАЛОТЕРАПИЯ — 30 мин. – 12,00лв.
  2. МИНЕРАЛНА ВАНА С  ЛИМОНОВИ СОЛИ – 15 мин. – 20,00лв.

Лимонови соли: богати са на полезни минерали и микроелементи, пречистват токсините в тялото и регулират електролитния баланс. Имат и противовъзпалително действие и след употребата им инфекциите утихват.

ПРОГРАМА ЗА ХОРА СЪС СИНДРОМ НА ХРОНИЧНА УМОРА

  1. ПРЕСОТЕРАПИЯ НА КРАКА – 15мин. – 15,00лв.
  2. МАГНЕЗИЕВА ВАНА ЗА ЦЯЛО ТЯЛО – 15мин. – 25,00лв.

Магнезий: допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма, правилното функциониране на нервната система и на мускулите, поддържането на нормалната психична функция. Участва в повече от 300 процеса в човешкия организъм, като най-важните са предаването на нервните импулси, работата на сърцето и мускулите, изграждането на костите. Намалява рисковете от депресия и засилва имунната защита (влиза в синтеза на антителата и на естествения интерферон – антивирусна молекула).

ПРОГРАМА ПРИ ЧЕСТО БОЛЕДУВАЩИ

  1. ХАЛОТЕРАПИЯ – 45мин. – 15,00лв.
  2. ИНХАЛАЦИЯ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО: евкалипт, бор, салвия  – 15,00лв.

Евкалиптово масло: стимулира имунната система, осигурява антиоксидантна защита и подобрява циркулацията на дихателните пътища.

Масло от салвия: силен антисептик, има противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Борово масло: помага при астма, простудни заболявания, кашлица, зарежда с енергия и дава сили, подобрява концентрацията, повишава имунитета.

Погрижете се за себе си и опитайте новите ни, полезни програми за здраве и енергия на достъпни цени! В СПА център Аугуста можете да бъдете консултирани от лекар специалист и да Ви бъде изготвена индивидуална лечебна програма в рамките на Вашия престой.

Ако тази статия Ви е харесала, последвайте страницата ни във Фейсбук и се запишете за нашия бюлетин!

Цени 2018 Специални оферти Изпратете запитване