+359 889517717
-
2
+
-
1
+
Reservation
-
2
+
-
1
+

„AUGUSTA” SPA Hotel, Hisarya, Bulgaria

Medical SPA at an Affordable Price
From 100 BGN per Night

Гаранция за най-добра цена
при онлайн резервациfaи тук

Над 1 милион клиенти и
над 30 години на пазара

Гаранция за връщане
на парите и гъвкавост

הצעות מיוחדות

Вземете отстъпка до 35% за резервации за 2 и повече нощувки в „АУГУСТА” СПА Хотел.

10 дни СПА

-35%

На вечер за 2ма

от 84,50лв.

10 дни СПА

-35%

На вечер за 2ма

от 84,50лв.

10 дни СПА

-35%

На вечер за 2ма

от 84,50лв.

Хотел „АУГУСТА”

С грижа за Вашето Здраве и Настроение!

В СПА Хотел „АУГУСТА”, Хисаря*** вярваме, че всеки заслужава пълноценна почивка, професионална грижа за здравето и серия от зареждащи, емоционални изживявания. С тази мотивация и дългогодишните си традиции в гостоприемството, винаги се стремим да удовлетворяваме и надхвърляме очакванията на нашите гости.

Минерална вода

За всички, които са превърнали здравето в приоритет, „АУГУСТА” СПА Хотел предлага разнообразие от професионални програми за превенция, рехабилитация и лечение на достъпни цени. Хотел „АУГУСТА” е място за цялостно оздравяване на духа и тялото, място, както за пълноценна почивка, така и за много забавления и приключения.

Дестинация Хисаря

„АУГУСТА” СПА Хотел се намира в Хисаря, на 170км от София и 40км от Пловдив. Разположен е в непосредствена близост до централния градски парк, където е и основната забележителност в града – термите на римския император Диоклециан.

Богатото термоминерално находище от 22 извора с разнообразен химичен състав, температура и лечебни свойства е утвърдило Хисаря като топ дестинация за СПА, уелнес и грижа за здравето. Градът е известен с магичната атмосфера на големите си и добре поддържани паркове и градини, с множество бликащи минерални извори и запазени и до днес автентични римски руини и крепости от античността.

Блог

Полезни статии за здраве и красота