• bg
  • en
  • ru

Хотел Аугуста Цени
на стая, на вечер, за всеки ден от седмицата, в Български левове, валидни от 05.07.2021г. до 31.12.2021г.

СтаиЦЕНИ СЪС
ЗАКУСКА
ЦЕНИ СЪС
ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ
Единична стая (1 гост)83,00113,00
Единична стая (2 госта)106,00166,00
Двойна стая (1 или 2 госта) 106,00166,00
- Допълнително легло за възрастен31,0061,00
- Допълнително легло за дете до 12 г.15,5046,00
Тройна стая (до 3 госта)159,00249,00
Фамилна стая (до 3 госта)175,00265,00
Едностаен апартамент (за 2 госта)172,00232,00
Двустаен апартамент (за 4 госта)220,00340,00
Доплащане за възрастен
(във Фамилна стая, Едно- или Двустаен апартамент)
31,0061,00
Доплащане за дете до 12г.
(във Фамилна стая, Едно- или Двустаен апартамент)
15,5046,00

Oбщи условия

  • Цените са за 1 нощувка, за по-дълъг престой – разгледайте нашите Специалните оферти !
  • Настаняване – след 14:00 ч. Освобождаване – до 12:00 ч. При възможност: късно  освобождаване   до 17:00 ч. / ранно настаняване от 08:00 ч.: + 50 % от цената на нощувката.
  • Цените включват: нощувка, съответното изхранване, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
  • Безплатно ползване на: вътрешен басейн, външен сезонен басейн, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода (само с плувни шапки), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).
  • Политика за хранене: Закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване). Вечерята е на сет-меню (без включени напитки) при до 50 човека, или на бюфет (без включени напитки) при повече от 50 човека. При вечеря на сет-меню, гостите избират от менюто на ресторанта (без включени напитки), като лимитът за възрастен е 30,00лв., а за дете до 12г. е 18,00лв. В случай, че общата сума на консумацията надвишава  лимита, гостите доплащат разликата на място. Гостите с предплатена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта и ще имат осигурени места. Всички  гости  без  предплатена  вечеря  ще  могат  да  направят резервация за маса в ресторанта, според възможностите и до изчерпване на наличните места. Внасянето на храни и напитки, закупени от външни обекти на територията на хотела е забранено.
  • Изхранването на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване, съгласно Заповедите на МЗ и Указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.
  • При настаняване всички гости, пристигащи от рискови страни, трябва да попълнят декларация за отговорност в условията на пандемията от COVID-19.
  • Хотелът работи при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ. При евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията на територията на хотела да бъде ограничено.
  • Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло, с включена закуска. Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер.
  • Политика за допълнителни легла и доплащания: Допълнително легло в двойна стая се поставя след поискване и се заплаща по посочените по-горе цени. Допълнително могат да се настанят и гости (възрастни и деца) без ползване на допълнително легло, по посочените горе цени, както следва: във Фамилна стая (4-ти гост във Фамилна стая – на 1 от 2-те двойни легла), в Едностаен апартамент (3-ти и 4-ти гост, на разтегателен диван в хола) и в Двустаен апартамент (5-ти гост – на дивана в хола). Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на цената на двойна стая.
  • Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт – 40,00 лв. на вечер. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.
  • Резервации приети по телефона се разплащат на място, при настаняване – в брой или с карти Visa / Mastercard. Онлайн резервациите се разплащат по указания на сайта начин. При предсрочно освобождаване предплатените суми не се възстановяват. Хотелът запазва правото си да променя цените. Посочените цени не са валидни в периодите на официални, Коледни и Новогодишни празници.
  • С направата на резервация (по телефон или имейл) и при настаняване, гостите се съгласяват с общите условия (можете да се запознаете с тях ТУК).
  • Уважаеми гости, поради ремонт, класически ресторант „Аугуста“ временно няма да работи. На Ваше разположение е ресторант „Мецанин“ (ниво „М“ в централния корпус). Извинете ни за създаденото неудобство.
Начало » Цени