• bg
    • en
    • ru

НОВО!!!

МЕЧТАНО ТЯЛО С КАВИТАЦИЯ И RF-ЛИФТИНГ

Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. И въпреки че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за моделиране на несъвършенствата посредством кавитация и радиочестотен лифтинг.
Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.
Радиочестотен лифтинг RF е иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата.
Съчетаването на двете технологии засилва значително резултатите, които не биха могли да бъдат постигнати при използването им отделно.
  • Вибрациите на ултазвуковата кавитация произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма.
  • Мултиполярна радиочестота RF загрява тъканта в дълбочина – стимулира образуването на колагенови влакна и топи мастните клетки.
  • Лимфодренажът ускорява кръвообращението и притока на кръв, така спомага за извеждането на излишните течности и за прочистване на организма от шлаката и токсините.
Необходимо е да се направят серия от процедури – обикновено между 6 и 10. Специалистите от СПА Център „Аугуста“ препоръчват процедурите да се извършват през 7 дни и да не се обработват повече от две зони наведнъж, за да не се натоварва организма. Използва се контактен ултразвуков гел или специален гел за отслабване.
Зоните по избор са: бедра или корем с паласки. В периодите на провеждане на процедурите пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.
Цена на една зона: кавитация + радиочестотен лифтинг
+ лимфоренаж 30 мин. / 80,00 лв.
При закупуване на две зони – 10% отстъпка – 144,00 лв.

Тук можете да разгледате всички предлагани процедури и пакети! За повече информация, моля обадете се на телефон +359 884 292 310 или изпратете запитване.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » НОВО! Мечтано тяло с Кавитация и RF лифтинг