• bg
  • en
  • ru

Специална оферта „Златна Възраст“

Валидна от 10.05.2021г. за престой от 5 нощувки, с включени:
един Класически масаж – 15 мин. или една Билкова минерална вана  
и по 10 СПА процедури на човек за престоя + безплатна консултация с лекар!

Цени в Български левове, на помещение за престоя

СтаиПакетни цени за 5
нощувки със закуски
Пакетни цени за 5
нощувки със закуски и вечери
Единична стая (1 гост) 499,00634,00
Двойна стая (1 или 2 госта)727,00997,00
- Допълнително легло за възрастен264,00399,00
- Допълнително легло за дете до 12 г.69,00207,00

Общи условия

 • Настаняване — след 14:00 ч. Освобождаване — до 12:00 ч.
 • Цените са на помещение за престой от 5 нощувки, в Български левове и включват: настаняване, съответното изхранване,  10 СПА и Физиотерапевтични процедури (от изброените по-долу), по един 15 мин. класически масаж или една билкова вана на човек за престоя, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
 • Безплатно: вътрешен басейн, външен сезонен басейн, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода (само с плувни шапки), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг.
 • Включените в пакета 10 бр. СПА и Физиотерапевтичните процедури могат да бъдат следните:
По 1 процедура дневно от: И по 1 процедура дневно от:
Електролечение с ниско и средно-честотен ток или Лечение с нискочестотно импулсно магнитно поле на 1 поле или Светлотерапия („Биоптрон или „Инфраруж) Компреси с топла Поморийска луга на 1 поле или Лимфопреса на 1 поле
Еднократно на човек за престоя:

по един Класически масаж – 15 мин. или по една Билкова минерална вана

 • Записване на часове и избор на процедури се извършва на място – след консултация с лекаря на СПА центъра, според възможностите.
 • Политика за хранене: Закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване). Вечерята е на сет-меню (без включени напитки) при до 50 човека, или на бюфет (без включени напитки) при повече от 50 човека. При вечеря на сет-меню, гостите избират от менюто на ресторанта (без включени напитки), като лимитът за възрастен е 30,00лв., а за дете до 12г. е 18,00лв. В случай, че общата сума на консумацията надвишава  лимита, гостите доплащат разликата на място. Гостите с предплатена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта и ще имат осигурени места. Всички  гости  без  предплатена  вечеря  ще  могат  да  направят резервация за маса в ресторанта, според възможностите и до изчерпване на наличните места. Внасянето на храни и напитки, закупени от външни обекти на територията на хотела е забранено.
 • Хотелът работи при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ и при евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията да бъде ограничено.
 • Допълнително легло се поставя след поискване и се заплаща по посочените по-горе цени. Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло, с включена закуска.  Детско легло (кошарка) 10,00 лв. на вечер. Цените за деца не включват процедури.
 • Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт — 40,00 лв. на вечер. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.
 • Резервации приети по телефона се разплащат на място, при настаняване – в брой или с карти Visa / Mastercard. Онлайн резервациите се разплащат по указания на сайта начин. При предсрочно освобождаване предплатените суми не се възстановяват. Хотелът запазва правото си да променя цените и условията. Посочените цени не са валидни в периодите на официални, Коледни и Новогодишни празници.
 • С направата на резервация (по телефон или имейл) и при настаняване, гостите се съгласяват с общите условия (можете да се запознаете с тях ТУК).
 • Външният сезонен басейн няма да работи от 15.09.2021г.

Резервирайте онлайн бързо, лесно и сигурно! За повече информация, моля обадете се на телефон +359 885 999 644 или изпратете запитване.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » Оферта „Златна Възраст“