• bg
    • en
    • ru

Програма „Нова клетка“

Февруари, Април, Май 2020г., Аугуста СПА хотел
„Тъй като молекулярната структура на водата е в основата на целия живот, Човекът който научи да контролира тази структура в клетъчните системи на тялото, ще промени света…“ Dr. Albert Szent-Gyorgy

Програма „Нова Клетка“ се занимава с рехабилитация на тялото, като се основава на биологични принципи, както и на медицински факти свързани с анатомията на клетките. Основният принцип на Програмата е основан на факта че човешкото тяло е направено само от два елемента: клетки и течности, като самата клетка е 96% флуид, който не е вода а биологично сруктурирана течност. Заемайки се с тази течност вътре, както и вън от клетката, Програмата прави възможна пълната рехабилитация на тялото като му възвръща здравето както и младостта …

Човешкия организъм е една отворена система, която непрекъснато извършва обмяна на вещества, енергия и информация с околната среда. Той е устроен така, че да понася в точно определени границии колебания в стойностите на различни вещества, в клетките и телесните течности. Това относително посртиянство, се нарича хомеостаза. Всяко (дори минимално) отклонение, от това динамино равновесие, неминуемо провокира химични реакции с цел постигане на баланс и възстановяване на нормалните нива и съотношение между съответните субстанции.

Нормалното функциониране на всички органи се обезпечава от безпрепятственото протичане на всички физиологични процеси в организма, зависещи от наличието на различни по вид и структура вещества, които пряко участват в тях или спомагат тяхното осъществяване.

Програма „Нова Клетка“: едноседмична – Програма за обновяване и регенериране на Клетките на Човешкото Тяло 

За автора и Програмата

Albina Fabiani от години работи в областта на клетъчното регенериране и е автор на единствената по рода си Програма “Нова Клетка”, която е и нейна запазена марка. Албина работи с хора от целия свят – САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Европа, Южна Африка. Работи и със световни имена от Холивуд и бизнеса и програмите и се провеждат на ритрийтни места в света като Costa Rica, Cape Town & Italy.Тя е помогнала на над 3000 човека да се рехабилитиат след своите болести, да изглеждат красиви и млади. От 5 години програмата “Нова Клетка” се провежда и в България, в красивия град Хисаря.

За кого е полезно да се включи в програмата:

– Всички заинтересовани от темата за правилното функциониране на човешкия организъм, е една дума ЗДРАВЕТО

– Възраст: 12 – 80 + жени и мъже

– Хора кито се интересуват от здравословен начин на живот, майки с малки деца, вегетарианци, вегани, активно спортуващи, хора които са прилагали различни диети или различни форми на гладуване, като тук отбелязваме че това което горепосочените групи разбират като здравословен начин на живот е много, много далече от истината !!!

– Специалисти, лекари, натурална медицина, хомеопати, диетолози, фитнес инструктори, спортисти.

– Болни – сърдечно съдови заболявания, диабет, хормонални заболявания, нарушена функция на щитовидна жлеза, наднормено тегло, артрит, заболявания на щитовидната жлеза, и всички сложени в графата автоимунни и заболявания на възрастта!

Теми, с които ще се запознаете по време на Програмата:

– Как наистина фунционира човешкото тяло, тук Албина с доказан успех излиза извън рамките на всичко, което се знае за тялото и неговите метаболични функции !!!

– Енергията в човешкото тяло – защо след определена възраст сме вечно уморени и нямаме енергия?

– Как се възпроизвеждат и подновяват и най вече как наистина функционират клетките?

– Грешните митове за здравословното хранене: ВСИЧКИ!!!

На кои въпроси ще получите отговор:

– Как се появяват болестите?

– Как старее човешкият организъм?

– Какво можем да направим ние за да спрем и възвърнем този процес?

– Как да да останем здрави и млади?

– Защо отслабването чрез гладуване е опасно и как да сваляме килограми хранейки се в изобилие !

– Нека вземем своята шофьорска книжка за да знаем как да управляваме правилно своето тяло за да останем здрави и млади …

Как се провеждат Програмите:

След потвърдено записване, Албина изпраща въпросник, отговорите на който и помагат да изгради индивидуален профил за всеки един участник, след което Албина изпраща инструкции за едноседмична подготвителна промяна. Това е необходимо за да бъде подготвено тялото за приема на много специфични капки които са патент на Албина и които се произвеждат в частна лаборатория в Швейцария. Тези капки в буквалния смисъл на думат променят химията на тялото като го връщат в първоначалния му потенциал на здрав и млад организъм.

Въпросните капки се дават само от Албина и само под нейно наблюдение …. Програмата НЕ продава продукти, и не прави диети. Всички резултати се постигат променяйки химията на тялото и връщайки я в първоначалния и потенциал, използвайки вече присъстващите в храната микро и макро елементи. Това е изцяло патентована към Програмите схема, която е много сложен микс от orthokinesis, phito-cibus, cell plasticity and orthomolecular medicine: causing specific activity / behaviour of a cell / organism in response to a stimulus from the inside not outside !!! С две думи Програмата принуждава клетките/тялото да не зависят от външни фактори а да разчитат изцяло на собствените си ресурси, които между другото са безгранични но и …. „дълбоко заспали“ както казва Албина.

Къде се провежда програмата:

Поради огромния интерес Програмата ще се провежда

в хотел Augusta SPA Hotel, Hisarya / Аугуста СПА Хотел, Хисаря

Какво включва цената:

– 6 Нощувки

– Ежедневни лекции

– Хранене със специално приготвена храна лично от Албина

– Рехабилитация на клетката чрез патентованите методи на Албина

– Кулинарни рецепти чрез който ще се научиме да приготвяме – сглобяваме

Храната бързо, лесно, красиво, вкусно, здравословно и евтино.

Нашия кухненски девиз е:

Едно – Две –Три и кухнята ти бързо напусни !

– Ще получите безплатно електронен вариант на книгата на Албина – „В Кухнята на Нова Клетка“.

– Допълнителна програма включваща разглеждане на интересни места в околностите, спа процедури,

Цени и записвания:

На официалния сайт на Програма „Нова клетка“

Контакт: 

Марек Каравелов

Координатор на Програмата за Европа

тел. 0887 883 069, e-mail: mk@viofor.co.uk

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » Програма „Нова клетка“