• bg
    • en
    • ru
НОВО!
Радиочестотен RF лифтинг 

Радиочестотният лифтинг е процедурата, която е в състояние да предизвика истинско и пълно подмладяване на кожата без намесата на пластичната хирургия и без възстановителен период. Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да произведат колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Резултатът е стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

Отличава се с незабавни видими резултати, като лифтинг ефектът нараства в продължение на 4-6 месеца и се задържа от 1-3 год. Няма възрастови ограничения и сезонни противопоказания, като веднага след процедурата можете да се завърнете към нормалния си ритъм на живот.

С цел превенция на отпускане и стареене на кожата на лицето, след 30-годишна възраст е добре да се започне с радиочестотен лифтинг, тъй като при наличие на отпусната кожа и повече бръчки, по-трудно може да се постигне тяхното пълно възстановяване. Когато обаче процедурата се започне навреме, процесът на отпускане на кожата може да бъде задържан.

Една процедура отнема около 30-45 минути. Препоръчително е да се направят 5 до 10 процедури, като те се прилагат веднъж на 5 до 7 дни.

RF лице – 45,00 лв. 30 мин.
RF лице, шия и деколте – 60,00 лв. 45 мин.

Тук можете да разгледате всички предлагани процедури и пакети! За повече информация, моля обадете се на телефон +359 884 292 310 или изпратете запитване.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » Радиочестотен RF лифтинг