• bg
  • en
  • ru

СПА пакети 2019

Погрижете се за себе си: 60 минути грижа за здравето и външния вид, релаксация и удоволствие – само за 60лв.!

При закупуване на 10 СПА пакета – получавате 1 безплатно!

Промоция на СПА Пакети
01.09-01.03.2020
Единична ПРОМО ЦенаПРОМО Цена за 10 СПА пакета
СПА пакет ЗДРАВЕ
За повече гъвкавост и свобода на движението!

1. Лечебен масаж с обезболяващо масло 30 мин.
2. Лечебна гимнастика 15 мин.
3. Физиотерапия: 2 процедури
69,00 60,00600,00 540,00
СПА пакет КРАСОТА
За гладка стегната кожа, с перфектно оформена фигура!

1. Антицелулитен стягащ масаж
2. Лимфен дренаж - Пресотерапия
3. Акваспининг или виброколан 15 мин.
68,00 60,00600,00 540,00
СПА пакет ЕНЕРГИЯ
За повече сила и тонус на организма!

1. Подводен душов масаж (тангентор)
2. Лечебна гимнастика 30мин.
3. Акваспининг или виброколан 20 мин.
68,00 60,00600,00 540,00
СПА пакет ХАРМОНИЯ
За пълна релаксация и оздравяване на организма!

1. Релаксиращ масаж с масло от „Роза Дамасцена“
2. Перлена или вихрова минерална вана
3. Халотерапия (солна стая)
65,00 60,00
600,00 540,00
СПА пакет ДЕТОКС
За изчистване и детоксикация на организма!

1. Програма с пилинг на тяло и вихрова минерална вана
2. Лечебен масаж 15 мин.
3. Лимфен дренаж – пресотерапия
71,00 60,00600,00 540,00

Описание на СПА пакетите

 1. СПА пакет ЗДРАВЕ:
  • Лечебният обезболяващ масаж освобождава формирани отоци и елиминира лимфозастоя, регулира централната нервна система, подобрява еластичността и тонуса на мускулите, подобрява гъвкавостта на ставните връзки, премахва ограничения в движението и чувството за умора.
  • Лечебната гимнастика влияе на неправилната стойка на тялото и възникващите вследствие на това болки. Включва система от физически упражнения за подобряване на силата, еластичността и издръжливостта на мускулите и ставите. Подобрява кръво- и лимфообръщението, обмяната на веществата, консумацията на кислород.
  • Физиотерапевтичните процедури имат противовъзпалително и обезболяващо действие. Назначават се от лекар, по показания и чудесно допълват масажа и гимнастиката за постигане на оптимален лечебен ефект.
 2. СПА пакет КРАСОТА:
  • Антицелулитният масаж се извършва със специално антицелулитно масло, съдържащо розмарин, бръшлян, хвойна и други и включва специфични движения за премахване на застой, отоци и неравности по кожата.
  • Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи, резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.
  • Акваспинингът е аеробна програма от упражнения, изпълнявана в басейни на специални уреди, наречени акваспинери. Натоварва и укрепва най-вече бедрената и седалищната мускулатура, подобрява функцията на ставите и ставните връзки на гръбначният стълб. Виброколанът извършва механичен масаж на седалищните мускули.
 3. СПА пакет ЕНЕРГИЯ:
  • Подводният масаж (тангентор) се провежда във вана с температура на водата 37-38 градуса. Струята с вода се насочва към зоните за лечение под налягане. Има благотворно въздействие при целулит, ставни заболявания, заболявания на периферната нервна система.
  • Лечебната гимнастика включва система от физически упражнения за подобряване на силата, еластичността и издръжливостта на мускулите и ставите. Подобрява кръво- и лимфообръщението, обмяната на веществата, консумацията на кислород. Извършва се от кинезетерапевт.
  • Акваспинингът е аеробна програма от упражнения, изпълнявана в басейни на специални уреди, наречени акваспинери. Натоварва и укрепва най-вече бедрената и седалищната мускулатура, подобрява функцията на ставите и ставните връзки на гръбначният стълб. Виброколанът извършва механичен масаж на седалищните мускули.
 4. СПА пакет ХАРМОНИЯ:
  • Релаксиращият масаж с масло от „Роза Дамасцена“ премахва нервното напрежение, действа като антидепресант и има лечебни свойства: облекчава спазмите, предпазва от вируси, регулира хормоните и др.
  • Вихровата вана с топла минерална вода (34°-37°C) извършва лек масаж на тялото със струйки вода, примесени с въздух. Процедурата има тонизиращ ефект върху организма и също ефективно премахва неравности по кожата и целулит.
  • Халотерапията е метод за профилактика и предотвратяване на хронични белодробни заболявания и респираторни алергии. Солта има общо антибактериално и противовъзпалително действие, ефективно облекчава състояния на стрес и тревожност.
 5. СПА пакет ДЕТОКС:
  • Програма с пилинг на тяло и вихрова минерална вана: Пилингът почиства порите на кожата от мазнина, прах, козметика и други замърсители. След отстраняване на мъртвите клетки, кожата придобива чист, гладък и сияен вид. Впоследствие вихровата минерална вана извършва лек масаж на тялото със струйки вода и въздух, което също допринася за тонизирането и детоксикацията на организма.
  • Лечебният масаж освобождава формирани отоци и елиминира лимфозастоя, регулира централната нервна система, подобрява еластичността и тонуса на мускулите, подобрява гъвкавостта на ставните връзки, премахва ограничения в движението и чувството за умора.
  • Лимфен дренаж – пресотерапия: активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи, резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Изглажда неравности по кожата и ефективно отстранява целулита.
Записване на часове и избор на процедури се извършва на място – след настаняване, в СПА центъра на хотела според възможностите.
За повече информация и резервации на СПА промоции, моля обадете се на телефон +359 337 62244 или изпратете запитване.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » СПА Промоции