• bg
  • en
  • ru

Златна възраст

Валидна от 29.09.2019г. до 20.12.2019г. за престой от 5 нощувки в делнични дни
Цените са пакетни, за престой от 5 нощувки от неделя до четвъртък вкл.,
със закуска или със закуска и вечеря и
 по един класически 15 мин. масаж или индивидуална лечебна гимнастика или по една физитерапевтична процедура – за всеки ден от престоя!

Пакетни цени

СтаиПакетна цена
за 5 нощувки с
вкл. закуски+СПА
Пакетна цена
за 5 нощувки с
вкл. закуски, вечери+СПА
Единична385,00485,00
Двойна или Единична за двама550,00750,00
- допълнително легло възрастен195,00305,00
- допълнително легло дете до 12 г.56,00160,00

Общи условия

 • Настаняване — след 14:00 ч. Освобождаване — до 12:00 ч. Късно освобождаване – до 17:00 ч. / ранно настаняване, което не включва закуска – от 08:00 ч. (при възможност) се доплаща на 50% от цената на стаята.
 • Цените са в Български левове и включват: нощувки, закуски на блок маса и по една СПА процедура за всеки ден от престоя (класически 15 мин. масаж, физиотерапия или индивидуална лечебна гимнастика), туристически данък, туристическа застраховка и 9% ДДС.
 • Безплатно ползване на: вътрешен басейн, джакузи, детски басейн и водна пързалка – с минерална вода, сауна и фитнес, стая за релакс (до 30 мин. престой дневно), солна стая (до 30 мин. престой дневно), детски кът (само с придружител), интернет достъп, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).
 • Физиотерапевтичните процедури включват: електрофореза, галванизация, немектродин, инфраруж и вакузан. Записване на часове и избор на процедури се извършва на място – след настаняване, в СПА центъра на хотела, според възможностите.
 • Пакетните цени с вечеря включват изхранване на блок маса (с включена минерална вода, без други напитки). При по-малко от 30 човека изхранването ще се осъществява на тристепенно сет-меню (с 3 варианта за избор). При настаняване всички гости с включена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта.
 • Допълнително легло в двойна стая се поставя след поискване и се заплаща по посочените по-горе цени. Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло и услуги. Цените за деца не включват процедури. Детско легло (кошарка) 10,00 лв. на вечер.
 • Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на цената на двойна стая.
 • Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт — 40,00 лв. на вечер. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.
 • Резервации приети по телефона се разплащат на място, при настаняване – в брой или с карти Visa / Mastercard. Онлайн резервациите се разплащат по указания на сайта начин. При предсрочно освобождаване предплатените суми не се възстановяват. Посочените цени не са валидни в периодите на национални и официални празници.
За повече информация, моля обадете се на телефон +359 337 62244 или изпратете запитване.
Резервирайте онлайн бързо, лесно и сигурно.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

Начало » Оферти » Златна възраст