• bg
    • en
    • ru

Аугуста СПА Хотел Хисаря: стаи и апартаменти

В уютните стаи и апартаменти на Аугуста СПА Хотел Хисаря ще имате възможност да се отдадете на пълноценна почивка в приятна и спокойна обстановка. Почивката е неразделна част от здравословния начин на живот. Тя възстановява тялото и ума, в резултат на което ще изглеждате и ще се почувствате по-добре. Освен това е повод за много нови преживявания и незабравими емоции с Вашите близки. Оставете забързаното ежедневие зад гърба си. Заповядайте в Аугуста СПА Хотел Хисаря, където ще имате богат избор от разнообразни СПА процедури, ще се насладите на красотата и спокойствието на природата и ще имате възможност да научите много нови и любопитни факти за хилядолетната история на града.

Аугуста СПА Хотел Хисаря разполага с 300 стаи, от които 51 единични, 218 двойни, 18 двойни преходни стаи (две двойни стаи със свързваща врата), 5 фамилни стаи, 4 едностайни апартамента и 4 двустайни апартамента.

Базата предлага и стая за хора в неравностойно положение, както и стаи за хора с алергични проблеми. Всички стаи и апартаменти са оборудвани с телевизор, телефон, климатик и хладилник. Баните са обзаведени с вана или с душ, телефон и сешоар. За Ваше удобство има възможност за индивидуално настройване на отоплението.

Уютното и елегантно обзавеждане в топли, пастелни цветове и съвременното оборудване на всички помещения за настаняване в Аугуста СПА Хотел Хисаря, създава условия за комфортен престой, изпълнен с множество позитивни емоции. По Ваше желание можете да изберете апартамент с масажна кушетка, за да се насладите на релаксиращ масаж в пълно уединение. Всяко помещение за настаняване разполага с тераса, от където през множеството топли, слънчеви дни ще имате възможност да се наслаждавате на спокойствието и чистия въздух в Хисаря.

Eдинични стаи (51)

Тихи, спокойни стаи, обзаведени със спалня с размери 150×200см.

Двойни стаи (218)

Уютни стаи, обзаведени със спалня с размери 170×200см или две единични легла 100х200см.

Двойни преходни стаи (18)

2 стаи свързани с врата, едната със спалня с размери 170×200см, другата с две единични легла 100х200см.

Фамилни стаи (5)

Просторни стаи с 2 спални с легла с размери 150×200см, Разполагат с холна част с мека мебел.

Eдностайни апартаменти (4)

Просторни и стилно обзаведени. Разполагат с отделни спалня и хол, както и с кухненски бокс с хладилник.

Двустайни апартаменти (4)

Две спални с двойни легла, всяка със самостоятелна баня. Самостоятелен хол с кухненски бокс с хладилник.

Незабравима гледка :

Всяко помещение за настаняване разполага с тераса с красива гледка към външния басейн и към Стара планина или към близкия парк с антични руини. От там през множеството топли, слънчеви дни ще имате възможност да се наслаждавате на чистия въздух в Хисаря.

Бъдете наши гости!
Очакваме ви!

[/wonderplugin_cond]

Начало » Стаи и апартаменти