• bg
  • en
  • ru

Ресторант Аугуста:

Ресторант „Аугуста“ разполага с 350 места и включва слънчев ресторант-градина със 100 места на открито, с изглед към летния басейн, Средна гора и Стара планина.

Ресторант „Аугуста“ е класически ресторант в Хисаря, който предлага богато меню с национална, европейска, вегетарианска, диетична и лечебна кухня. Има и добре подбран винен лист с наши и чужди вина, както и богато разнообразие от качествени алкохолни напитки.

Уважаеми гости,

Информираме Ви, че в изпълнение на Заповед

РД-01-194/30.03.2021г. на МЗ, на територията на хотела ще действат следните ограничения от 01.04.2021г. до 30.04.2021г. вкл.:

 • Работното време на ресторанта е всеки ден от 07:30ч. до 23:00ч., като може да ползвате градината за обяд и вечеря, или да поръчате румсървис за стаята (без надценка) на тел. 580, от 10:00ч. до 22:30ч.
 • Закуската ще се сервира във вид на сет-меню в стаите – като румсървис или в градината на ресторанта  от 07:30ч. до 10:00ч. (при хубаво време).
 • Гостите с полупансион могат да поръчат вечеря в стаята, или да ползват градината на ресторанта, като могат да поръчват от цялото меню (без напитки), в рамките на лимити от 30,00лв. за възрастен и 18,00лв. за деца.
 • Всички гости с предплатена вечеря получават гривни.
 • Децата до 5г., които се настаняват безплатно в стаята на родителите ползват само закуска.
 • Всички останали гости могат да ползват градината на ресторанта за обяд или вечеря, според наличността, или да поръчат румсървис (без надценка) за стаята на тел. 580 от 10:00ч. до 22:30ч.
 • Максималният брой гости  на една маса в градината на ресторанта е 6 човека.

 

В ПЕРИОДА ОТ 01 ДО 30.04.2021г. ВКЛ.  НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ:  ЗАКРИТИТЕ ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ НА РЕСТОРАНТА И БАРОВЕТЕ.

 

Aко нямате организирано изхранване, по-добре резервирайте маса за желаната от Вас дата.  За групови резервации с предварително организирано изхранване, организиране на събития, моля, свържете се с отдел Маркетинг.

Очакваме Ви!

Лоби бар

„АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ разполага с просторен лоби бар във фоайето на хотела и с места в слънчевата му и грижливо поддържана градина. Менюто предлага разнообразие от топли и студени безалкохолни напитки, сандвичи, торти, сладоледи и шоколади, пресни плодове и фрешове, ядки, алкохол, цигари и други. За забавление на посетителите се предоставят множество игри за малки и големи – билярд, електронни игри и други.

Бар на басейна

Барът на открития басейн на „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ е едно от най-големите изкушения за гостите в горещите летни месеци. Има 60 места, като най-търсени са тези в самия басейн. Менюто предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, както и сладолед.

Имате въпрос относно резервации,
групово изхранване,
организиране на събитие?

Още снимки

Начало » Заведения