• bg
    • en
    • ru

Ресторант Аугуста:
Атрактивна шоу програма всеки петък и събота вечер

Ресторант Аугуста е класически ресторант в Хисаря, който предлага богато меню с национална, европейска, вегетарианска, китайска, диетична и лечебна кухня. Има и добре подбран винен лист с наши и чужди вина, както и богато разнообразие от качествени алкохолни напитки.  Всеки петък и събота вечер в ресторант Аугуста има ефектна шоу програма, а през останалото време – дисководещ, който ще Ви забавлява с любими музикални хитове. Атрактивната шоу програма на дансинга приобщава всички посетители – от най-малките до най-големите и може да бъде видяна на мултимедийни екрани из целия ресторант. Изпълнява се от професионални танцови формации и певци и комбинира разнообразие от формати – танци на народите, фолклорна програма, вариететна и кабаретна програма и други.

Ресторант Аугуста разполага с 350 места и включва слънчев ресторант-градина със 100 места на открито, с изглед към летния басейн, Средна гора и Стара планина. През топлите месеци на Ваше разположение са и воден и салатен бар в градината на хотела.

Сутрин в ресторант Аугуста се сервира закуска на блок маса. Aко нямате организирано изхранване, по-добре резервирайте маса за желаната от Вас дата. Очакваме Ви!

Лоби бар

„АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ разполага с просторен лоби бар във фоайето на хотела и с места в слънчевата му и грижливо поддържана градина. Менюто предлага разнообразие от топли и студени безалкохолни напитки, сандвичи, торти, сладоледи и шоколади, пресни плодове и фрешове, ядки, алкохол, цигари и други. За забавление на посетителите се предоставят множество игри за малки и големи – билярд, електронни игри и други.

Бар на басейна

Барът на открития басейн на „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ е едно от най-големите изкушения за гостите в горещите летни месеци. Има 60 места, като най-търсени са тези в самия басейн. Менюто предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, както и сладолед.

Имате въпрос относно резервации,
групово изхранване,
организиране на събитие?

Още снимки

Начало » Заведения