• bg
    • en
    • ru

Ресторант Аугуста:

Ресторант „Аугуста“ разполага с 350 места и включва слънчев ресторант-градина със 100 места на открито, с изглед към летния басейн, Средна гора и Стара планина.

Ресторант „Аугуста“ е класически ресторант в Хисаря, който предлага богато меню с национална, европейска, вегетарианска, диетична и лечебна кухня. Има и добре подбран винен лист с наши и чужди вина, както и богато разнообразие от качествени алкохолни напитки.

Сутрин в ресторант „Аугуста“ се сервира закуска на сет-меню или на бюфет (без възможност за самообслужване). Вечерята е на сет-меню без включени напитки при до 50 човека, или на бюфет без включени напитки при повече от 50 човека. Гостите с предплатена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта. Вечерята на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване,   съгласно Заповедите на МЗ и Указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България. Гостите с предплатена вечеря ще имат осигурени места в ресторанта. До 30.04.2021г. ресторантът ще работи до 22:00ч., съгласно Заповед на МЗ № РД-01-52/26.01.2021г. Всички гости без предплатена вечеря ще могат да направят резервация за маса в ресторанта до  изчерпване на наличните места.

Aко нямате организирано изхранване, по-добре резервирайте маса за желаната от Вас дата.  За групови резервации с предварително организирано изхранване, организиране на събития, моля, свържете се с отдел Маркетинг.

Работно време:
Ресторант: всеки ден от 07:30ч. до 22:00ч.
Лоби бар: всеки ден от 09:00ч. до 22:00ч.

Очакваме Ви!

Лоби бар

„АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ разполага с просторен лоби бар във фоайето на хотела и с места в слънчевата му и грижливо поддържана градина. Менюто предлага разнообразие от топли и студени безалкохолни напитки, сандвичи, торти, сладоледи и шоколади, пресни плодове и фрешове, ядки, алкохол, цигари и други. За забавление на посетителите се предоставят множество игри за малки и големи – билярд, електронни игри и други.

Бар на басейна

Барът на открития басейн на „АУГУСТА” СПА ХОТЕЛ е едно от най-големите изкушения за гостите в горещите летни месеци. Има 60 места, като най-търсени са тези в самия басейн. Менюто предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, както и сладолед.

Имате въпрос относно резервации,
групово изхранване,
организиране на събитие?

[/wonderplugin_cond]

Още снимки

Начало » Заведения